Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hevoset ja ponit <3
(28 kuvaa - 2 sivulla)

<--Edellinen 7 / 28 Seuraava-->
[Ei kuvaa_13.png]
Ei kuvaa_13.png
[Täysikokoinen kuva]

Nimi:Joker

Lempinimi:Jokeri

ikä:6.v

rotu:Haflinger

skp:ruuna

ratsastaessa: Jokeri on perustunnilla ihan perus lötysteliä, mutta jos koko kenttä on tyhjä ja hoitaja vaatii Jokerilta vaikka vaikeita koululiikkeitä se suoristaa kaulansa kauniisti kaarelle ja tekee melkein kaikki liikkeet virheittä.Syntynyt kilpailemaan!

Esteillä Jokeri on aika menijä. Sille olisi hyvä opettaa että esteet on tarkoitettu hyppättäviksi ei jyrättäviksi.Mutta aika on aina tallin parhaimmista päistä toki virhepisteet on eri juttu. Hoitajan tai ratsastajan pitää ottaa juttu rauhallisesti alusta alkaen.

Kouluratsastuksessa Jokeri on niin kuin sanoin taitava mutta ratsastajan pitää olla myös.Tyhjällä kentällä sen sisäinen kilpailija tulee esiin ja se kuuntelee merkkejä aivan käsittämmättömän upeasti.

Maastossa Jokeri on natiskeleva ja tuntuu että se välillä huokailisi syvään ihan vain siitä että maastossa on ihanaa!! Se tykkää myös uida mutta ei liian syvällä sillä silloin sille iskee pako kauhu kun se huomaa rannan olevan liian kaukana. Mutta ihan sitä saa kunnolla uittaa muttei vaan liian syvälle.

Hoitaessa:Jokeri on hoitaessa hieman "vonkula". Sen luo kun menee pitää varmistaa että karsinan ovi on varmasti kiinni. Se sujahtaa aina pienimmistäki väleistä ulos. Paras olisi jos sen panee kiinni hoidon ajaksi. Se nauttii kun sitä hierotaan harjalla oikein hyvin ja se huomaamattaan itsekkin aina hoitaa hoitajia.

Huom: Pelkää lintuja!

hoitaa:?

Omistaa:Tiinu ja Liinu1. 2. 3. 4. 5.

Roskapostisuojaus: Paljonko on viisi miinus kaksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 layout200 - suntuubi.com